Afspil video

Kurserne kræver ingen erfaring med at lave WordPress hjemmesider, onlinemarkedsføring eller SEO. Hvert kursus tager udgangspunkt i, at du ingen erfaring har og guider dig igennem processen via korte og overskuelige videolektioner.

De betalte kurser i at lave hjemmesiden i WordPress skræddersyer jeg til dig ved bestilling. På den måde er kurset altid opdateret og undgår at blive forældet. WordPress udvikles konstant og nye muligheder dukker op. Uddyb.

FAQ

Oftest stillede spørgsmål angående onlinekurserne

Nej. Der er fx ikke kodning ved opsættelse af hjemmesiderne. 

Nej. Kurserne tager udgangspunkt i, at du ingen erfaring har. Jeg fører dig fra ikke at vide noget om kursets område til at få en grundig forståelse. 

I det kurserne er særskilte og har specifikke formål, så kan du finde et kursus, der målretter sig dine præferencer. 

Alle kurser er guidede kurser. Dvs. at du trin for trin lærer, hvordan du gør, så du kan overføre det i egen interesse. SEO og onlinemarkedsføring  øger chancen for, at du får flere kunder. Opbygningen af hjemmesiderne giver dig faglighed i WordPress, og på den måde har hvert kursus noget overførbart til det, du vil. 

Ja, du er altid velkommen til at stille spørgsmål. Du kan kontakte mig i menuen kontakt, eller også via messenger nederst i højre hjørne. 

Ja, du betaler kun 1 gang. 

Der er den fordel, at du har ubegrænset adgang, så du kan afspille videolektionerne, når du vil. Derudover sparer du penge. 

Ja, jeg hører gerne, hvis du har interesse i at få lavet et onlinekursus om noget, som du vil lære. Så vil jeg forsøge at lave et kursus til dig. 

Til de betalte kurser får du adgang efter betaling. Det foregår ved, at du modtager et link i din mail, som du skal trykke på, og så har du ubegrænset adgang. Gratis kurserne kan du afspille med det samme. 

Tag quizzen og find ud af det. 

Gennemfør betaling ved et betalt kursus og tryk på linket i din mail, så er du i gang. 

Jeg anbefaler, at du starter med e-bogen, som er gratis for dig. Bogen er læsevenlig og sætter dig overordnet ind i at tjene penge online. Du får endvidere nogle konkrete værktøjer til at finde en niche, og så får du information om SEO og analyse. Skridtet videre er at tage nogle onlinekurser, som er relevante for dig. Onlinekurserne fungerer som forlængelse af e-bogen og kommer mere i dybden uden at blive for langhåret. Jeg har lavet en infografiker, der viser, hvor du starter i processen. Klik mig.