Passiv indkomst ideer

Passiv indkomst ideer

Hvad får du ud af dette indlæg?

I dette indlæg vil jeg give dig nogle passiv indkomst ideer. Hvis du er interesseret i en passiv indkomst, så har du hele værktøjskassen på denne hjemmeside. Du finder en gratis e-bog, der uddyber 3 typer onlineforretninger samt onlinekurser i selv at lave onlineforretningen i WordPress, SEO, onlinemarkedsføring og analyse. Dermed har du alle forudsætninger for at komme igennnem 4-trinsprocessen.

Ideer til at opnå en passiv indkomst

Webshop der sælger digitale produkter (hvad er digitale produkter?).

Du kan lave en webshop, hvorigennem du sælger digitale produkter. Når det digitale produkt er sat til salg, så har du en passiv indkomst, når brugere køber det. Du kan fx lave et program, som du sætter til salg for 500,-. Hvis 20 brugere køber det, så har du 20 x 500,- = 10.000,-. Det er passiv indkomst, fordi det foregår af sig selv. Men inden at du bliver overbegejstret, så er dette ikke noget, som sker over-night. Jeg henviser til 4-trinsprocessen, så du kan se, at før at du tjener penge, så skal du bl.a. bruge tid på at optimere og markedsføre webshoppen, så du får besøgende. Den gode nyhed er, at du kan lære det hele på denne hjemmeside.

Affiliate webshop

En affiliate webshop går ud på, at du er publisher for en annoncør. En publisher er en, der markedsføre en annoncørs produkter på sin egen hjemmeside. En annoncør er en webshop. Fx bodylab. Du får penge, når der er en, der besøger din hjemmeside, klikker på annoncørens produkter på din hjemmeside, viderestilles til annoncørens webshop og foretager køb. Dette er affiliatemarketing-princippet og er populært, fordi du ikke gør andet end at vise annoncørens produkter. Du skal ikke til at lave produktet, sende det, evt. modtage det retur eller på anden vis tage stilling til det. Du skal bare sende de besøgende videre. Her gælder igen 4-trinsprocessen. Du skal finde ud af, hvad der efterspørgsel efter og helst lav konkurrence. Det nytter ingenting at være affiliate publisher for produkter eller services, som ingen har interesse i, eller hvor du drukner i konkurrence. Dernæst skal du lave hjemmesiden, og den hjemmeside skal være optimeret, så besøgende klikker. I mit kursus: Lav en affiliate hjemmeside lærer du hvordan du opsætter en affiliate hjemmeside fra bunden, og hvordan du sørger for, at den er optimeret.

Webportal som tager kommission af solgte produkter eller ydelser 

Den tredje og sidste ide er, at du laver en webportal, hvor du tager kommission per salg, der går igennem portalen. Hvis en sælger fx sætter sin kostplan til salg på din portal og sælger den til 1000 kroner, så får du 200 kroner, hvis du tager 20 %. Kommissionssatsen kan du selv indstille. Jeg har et kursus i, hvordan du opsætter din egen webportal (se her). 4-trinsprocessen er igen gældende. Webportaler kræver noget mere arbejde – i starten – fordi du både skal have sælgere og købere ind på webportalen. Og hvorfor skal sælgeren oprette sig, når der ingen kunder er? Og hvorfor skal den potentielle køber gå ind på portalen, når der ikke er nogen sælgere? Men hvis du lykkes med at bygge en velfungerende webportal, så kan du tjene rigtig mange penge. Det er der jo set eksempler på. Fx Justeat men også Deal ser ud til at klare sig godt.

Afsluttende ord

Det behøver ikke at være ren fantasi at opnå en passiv indkomst. Det kan du sagtens opnå. Du ved nu, at du har hele værktøjskassen på denne hjemmeside. Men en værktøjskasse er ikke nok. Du skal være tålmodig, ihærdig og vedholdende under hele 4-trinsprocessen. Især når du skal finde nichen. Brug tid og atter tid på at finde noget, som der er god efterspørgsel efter. Du skal også være ihærdig med optimeringen af din hjemmeside. Dvs. gøre meget ud af SEO, så du kan få en masse trafik fra Google. Hvis du besidder disse personlige egenskaber, så har du gode forudsætninger for at bygge en onlineforretning, der giver dig passiv indkomst.

Lad mig starte med e-bogen

Jeg har forstået og besluttet mig. Jeg vil igang. Tag mig til kursus-oversigten. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *